Presa internationala critica modul de pregatire al gimnastelor "tricolore", mentionand ca dupa plecarea antrenorilor Octavian Belu si Mariana Bitang de la conducerea lotului feminin, "in Balcani domneste haosul".

Agentia germana Sid scrie ca gimnasta Catalina Ponor a impresionat mai mult prin aspectul fizic, decat prin performante la CM de la Melbourne. "Cu un telefon mobil sofisticat, top cu buricul gol si decolteu adanc, Catalina Ponor a fost una dintre gimnastele care au atras atentia la festivitatea de deschidere a CM de la Melbourne. Performantele sportive ale triplei campioane olimpice de la Atena au fost insa mai putin atractive", noteza sursa citata.

In timp ce publicatia belgiana "Grenz Echo" a scris ca gimnastele instruite la Deva au dat impresia la Campionatele Mondiale ca sunt mai degraba turiste in Australia, decat sportive de performanta. "Am mai multa libertate decat inainte, viata mea s-a schimbat", spune Ponor, care neaga cu vehementa ca schimbarile din ultima vreme ar avea vreo legatura cu scaderea performantelor sale: "Voi progresa, iar actualul meu antrenor, Matei Stanei, este foarte bun".

Rezultatele de la Melbourne demonstreaza contrariul, ceea ce a recunoscut si secretarul general al federatiei romane, Adrian Stoica. "Suntem intr-o situatie delicata. Sunt insa increzator ca la CM 2006, de la Aarhus, vom avea din nou o echipa puternica", a spus Stoica.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.