Helmut Duckadam a fost transferat, marti, de la Sectia de terapie intensiva a Spitalului Floreasca din Capitala, unde a stat dupa interventia chiurgicala, in acelasi salon cu Cornel Dinu.

Medicii au mai spus ca Duckadam ar putea merge, joi, la meci, dar acesta nu este tentat de idee, intrucat se simte inca slabit. Duckadam va ramane in salon impreuna cu Cornel Dinu, au adaugat sursele citate de rtv.net.

Administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, a fost internat la sfarsitul saptamanii trecute in Spitalul Floreasca, pentru investigatii si reechilibrare, intrucat de mai mult zile nu isi mai luase tratamentul. Dinu, si-a neglijat tratamentul prescris de medici, s-a deshidratat si a acuzat stare de lesin.

El a fost transportat, duminica dupa-amiaza, la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala si internat in Clinica de chirurgie cardiovasculara, dupa ce a acuzat o stare de rau si a sunat la ambulanta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.