Lui Adi ii merge perfect: asteapta un copil, si-a luat Bentley si inscrie des pentru Juve

Titular in partida cu Treviso, scor 3-1, in runda a 13-a din Serie A, Adrian Mutu a semnat al patrulea sau gol pentru Juventus: trei in campionat si unul in Liga.

"Ibrahimovic mi-a dat o pasa foarte buna, iar eu am reusit sa introduc balonul in plasa. Sunt multumit de evolutia mea. Pentru mine nu conteaza daca joc pe dreapta sau pe stanga. Important este sa evoluez si sa fac ceva important pentru echipa", a spus Mutu, care a marcat pentru 1-1 in minutul 37 al meciului cu nou-promovata Treviso. Antrenorul "Batranei Doamne", Fabio Capello, a explicat ca l-a titularizat pe Mutu pentru a-i da cehului Pavel Nedved prilejul sa se odihneasca. "Sunt multumit de Mutu si de Chiellini, care au jucat foarte bine. Se concentreaza mai mult pe faza ofensiva, dar au ajutat si in defensiva. De ce l-am folosit pe Mutu titular? Pentru a-l odihni pe Nedved, care a jucat si in echipa nationala, si in Liga Campionilor", a spus Capello.

"Intepator si alunecos. A inscris in stilul lui Filippo Inzaghi si a facut mult rau adversarilor. Cand atacant, cand mijlocas, Mutu a personalizat in stilul sau rolul ce ii apartinea lui Pavel Nedved", a notat Il Giornale, care i-a acordat romanului nota 7. Datasport i-a acordat acelasi calificativ, la fel ca si lui Del Piero, dar l-a considerat pe Ibrahimovic cel mai bun jucator al intalnirii.

"A fost preferat in dauna lui Nedved si a demonstrat o forma de invidiat. S-a dovedit a fi singurul, alaturi de Ibrahimovic, capabil sa schimbe cursul partidei. A inscris un gol norocos, care insa i-a premiat insistenta", a notat agentia amintita. Cotidianul Gazzetta dello Sport a laudat si el prestatia "Briliantului": "Mutu a facut o partida buna, a inscris golul de 1-1 si a fost foarte aproape de a reusi o dubla. I-a lipsit doar norocul". In schimb, cotidianul Corriere Canadese noteaza ca Mutu nu a impresionat. "Nu a reusit o partida stralucita, dar are meritul de a fi inscris importantul gol al egalarii", a scris ziarul.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.