Steaua a reusit sa revina dupa ce a fost condusa cu 1-0 la Ploiesti de Petrolul. Bokila a dechis scorul in prima repriza, dar Nikolic a egalat pana la pauza. Latovlevici a marcat golul victoriei steliste in repriza a doua si mentine echipa din Ghencea in fruntea clasamentului.

Atat Petrolul, cat si Steaua, au jucat in meciul de la Ploiesti de parca ar fi fost finala campionatului. Meciul a avut un ritm nebun in majoritatea timpului, s-a jucat in mare parte pe contre, mingea circuland cu repeziciune dintr-o jumatate in cealalta de teren.

Dupa cateva faze mai periculoase de atac ale Stelei, prima ocazie mai importanta a venit la poarta lui Tatarusanu, cand Younes Hamza a sutat putin alaturi. Bokila a ratat si el deschiderea scorului in minutul 17, dupa o faza personala pe contraatac, pentru ca doar cateva minute mai tarziu, Rusescu sa rateze incredibil fata in fata cu Bornescu.

Citeste intregul articol pe OnlineSport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.