Presedintele Dinu Gheorghe a acuzat prestatia centralului Deaconu, iar pe finalul meciului a parasit nervos stadionul din Regie fara sa dea vreo declaratie.

Maniera de arbitraj a centralului Alexandru Deaconu (foto) a starnit rumoare printre oficialii si suporterii Rapidului prezenti in tribunele arenei din Regie.
Giulestenii au reclamat neacordarea unui penalty la scorul de 0-0, a unor cornere, precum si usurinta cu care au fost avertizati elevii lui Razvan Lucescu. Cel mai vehement dintre toti a fost presedintele Dinu Gheorghe, care si-a manifestat dezaprobarea pe toata durata reprizei secunde. "Daca nu le vezi, lasa-te de meserie, bai baiatule! Nu se poate asa ceva. Iti bati joc de munca noastra?", i-a strigat "Vama" centralului.

Punctul culminant a fost atins in minutul 83, cand presedintele giulestenilor s-a ridicat de pe scaun si extrem de nervos a parasit stadionul, insotit de fostul atacant al "feroviarilor" Robert Nita.

Si antrenorul Razvan Lucescu a contestat vehement arbitrajul: "Lui Marius Constantin i-a fost spart nasul si nu s-a acordat nici macar cartonas galben, la finalul meciului ne-a transformat doua cornere in auturi de poarta, iar Stancioiu a intrat peste Buga in careu".

Rica Raducanu a prevestit infrangerea "alb-visiniilor"

In tribuna oficiala a stadionului din Regie si-au facut aparitia, printre altii, si Gica Popescu, Cristi Irimia, Marius Sumudica si Rica Raducanu. Acesta din urma a comentat incidentele petrecute in aeronava care i-a adus pe giulesteni de la Donetk: "Nu ai voie sa faci asa ceva! Daca eram eu acolo, ii linisteam pe toti". "Tamango" a prevazut de asemenea si victoria Sportului impotriva fostei sale echipe: "Asa e Rapidul. Dupa o victorie mare vine si un meci mai slab. Asa era si pe vremea noastra, ca de-aia avem farmec".

"Bursucul", jignit de suporterii giulesteni

Inca din minutul 30 al partidei, antrenorul "studentilor", Dan Petrescu, a fost apostrofat in mai multe randuri de fanii giulestenilor, acestia facand referire la trecutul sau stelist. De acelasi tratament a avut parte si mijlocasul Costin Lazar care, inlocuit in minutul 75 cu Ferfelea in urma unei usoare accidentari la piciorul drept, a fost injurat copios de suporterii rapidisti aflati la peluza. Altfel, Sportul a reusit sa mentina perioada de invincibilitate de trei ani in meciurile disputate acasa in fata Rapidului.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.