FC Vaslui a invins cu 3-0 Concordia Chiajna in meciul de pe teren propriu din etapa a 10-a, primul de la revenirea lui Viorel Hizo pe banca tehnica a moldovenilor. Toate cele trei goluri ale Vasluiului au fost marcate de Marius Niculae.

Dupa eliminarea din Cupa Romaniei, in fata mult mai slabei FC Botosani, Vasluiul a vrut sa se razbune in campionat, iar in cale i-a iesit Concordia Chiajna. Cu un nou antrenor pe banca, Viorel Hizo, moldovenii au dominat copios meciul, mai ales in a doua repriza.

Chiajna a reusit pe cat posibil sa mentina un joc echilibrat in majoritatea timpului, izbutind in acelasi timp sa puna si cateva probleme la poarta adversa prin Wellington. Insa vasluienilor nu le-a prea putut sta nimeni in cale, iar in minutul 24 Marius Niculae a deschis scorul cu un sut cu dreptul de la mijlocul careului, dupa ce Nita respinsese deja sutul lui Antal.

Citeste intregul articol pe OnlineSport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.