Venita la aceste Campionate Mondiale din postura de mare favorita la cucerirea titlului suprem la barna, Catalina Ponor nu a reusit sa se claseze decat pe locul trei in finala. Ea a fost notata de arbitre cu 9,500, acestea penalizand greseala pe care constanteanca a facut-o la prima serie de elemente, ceea ce a dus la scaderea notei de plecare a exercitiului sau.

"Sunt foarte dezamagita. Sper ca aceasta stare sa imi treaca repede, dar acum chiar nu stiu ce voi face in viitor. Tot ce stiu este ca voi lua o pauza. Nu stiu cat de lunga si nici ce va urma dupa ea", a declarat, trista, cea care anul trecut avea lumea la picioare dupa cele trei titluri olimpice.

Daca ar fi repetat evolutia din calificari, Ponor ar fi castigat detasat medalia de aur, notele primite de primele doua clasate, americancele Anastasia Liukin (9,612) si Chellsie Memmel (9,512), fiind inferioare celei obtinute de Ponor in prima zi de concurs.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.