Fostul antrenor al echipei nationale a Romaniei si al echipei Steaua Emeric Ienei a fost mutat, miercuri, de la sectia de terapie intensiva a Institutului Inimii "Niculae Stancioiu" din Cluj-Napoca intr-un salon, dupa ce starea sa de sanatate s-a imbunatatit in urma operatiei pe cord.

Doctorul Adrian Molnar, care a facut parte din echipa de medici care l-a operat pe Emeric Ienei, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, ca fostul antrenor ar putea fi externat de la Institutul Inimii la inceputul saptamanii viitoare.

"Domnul Ienei a fost mutat, miercuri, de la sectia de terapie intensiva a Institutului Inimii intr-un salon, in conditiile in care starea sa de sanatate este buna si a permis acest lucru. Evolutia este buna. Daca toate vor merge bine, s-ar putea ca pacientul sa fie externat la inceputul saptamanii viitoare, luni sau marti", a spus Molnar.

Citeste si: Operatia lui Emeric Ienei, incheiata cu succes


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.