Performanta a fost obtinuta de perechea de dansatori Paul Moldovan si Cristina Tatar din Tirgu-Mures, care au urcat pe prima treapta a podiumului la Campionatul mondial de dans sportiv de la Beijing.

Cei doi au concurat in categoria 16-18 ani, sectiunea latino, una dintre cele mai puternice competitii de dans sportiv, care reuneste perechi de top din toata lumea.

Este pentru prima data cand dansatorii romani se claseaza pe o pozitie atat de inalta, iar cei doi au reusit performanta de la Beijing dupa ce, in urma cu cateva saptamani, au reusit sa obtina o medalie de argint la German Open Latino de la Stuttgart, cea mai puternica competitie de dans sportiv din Europa.

„Sunt mandru de faptul ca numele Romaniei este din nou pe cele mai inalte trepte ale podiumurilor internationale. Acest rezultat vine sa confirme ascensiunea fulminanta pe care o are dansul sportiv romanesc in lumea dansului sportiv international”, a declarat presedintele Federatiei Romane de Dans Sportiv, Vasile Gliga, citat de jurnalul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.