Perechea Florin Mergea/Horia Tecau a invins cu scorul de 6-4, 7-6 (7/4), 6-1, cuplul Jarkko Nieminen/Harri Heliovaara, in al treilea meci al intalnirii Romania - Finlanda, disputat la Cluj-Napoca, relateaza jurnalul.ro.
"N-a fost deloc usor acest meci, stiam ca Jarkko e in forma si de aceea am facut tactica mai mult pe Harri. A fost un moment in setul doi cand am pierdut din concentrare si nu am jucat la fel de bine. Ne-am facut viata mai grea, dar suntem mutumiti de cum a decurs jocul. Cred ca avem un avantaj in fata adversarei, daca vom ajunge la 2-2, pentru ca finlandezii au jucat si simplu si dublu pana acum, iar jucatorii nostri de maine vor fi mai proaspeti. Personal cred ca meciul doi de duminica va fi mai usor de castigat", a declarat Horia Tecau la finalul partidei.

Duminica sunt programate, cu incepere de la ora 13.00, ultimele doua partide ale intalnirii: Marius Copil - Jarkko Nieminen si Victor Crivoi - Harri Heliovaara. Intalnirea Romania - Finlanda conteaza pentru mentinerea in Grupa I a Zonei Euro-africane a Cupei Davis.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.