Autocarul echipei de handbal feminin Oltchim Ramnicu Valcea a fost inscriptionate cu mesaje pro HC Zalau, marti, in fata hotelului unde este cazat lotul valcean.

"Pe Dealul Mesesului, cand coboram spre Zalau, am vazut primele inscriptii, «ANTI VALCEA, ANTI OLTCHIM». Am zis sa nu ne ingrijoram, ca astea sunt de ani de zile. Dar, noaptea, autocarul a fost vandalizat, adica vopsit pe toata partea dreapta cu vopsea rosie, cu HCZ, adica HC Zalau. Am anuntat Jandarmeria, vom suna si la Politie, nu vrem sa facem circ, dar pentru a putea revopsi autocarul avem nevoie de un proces-verbal de constatare. Din ce a spus soferul, ar costa cam 30.000 de lei. Asta ne mai lipsea acum", a declarat, miercuri, presedintele CS Oltchim, Petre Berbecaru, potrivit realitatea.net.

Partida HC Zalau-Oltchim Ramnicu Valcea se joaca miercuri, de la ora 18:00. Meciul este o restanta din prima etapa a Ligii Nationale.

Citeste si: Oltchim Rm. Valcea: Favorita in Liga Campionilor, abandonata in Romania


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.