Dupa ce combinatul chimic din Ramnicu Valcea a sistat finantarea, echipa de handbal Oltchim este in pericol sa nu mai poata plati salariile jucatoarelor.

Potrivit prosport.ro, combinatul asigura peste 80% din bugetul echipei. Din cauza problemelor financiare prin care trece fabrica, Oltchim a ramas fara banii inaintea debutului in Liga Campionilor.

"SC Oltchim nu mai poate sustine financiar echipa, nu mai poate aloca fonduri. Avem asigurate salariile pentru august, dar pentru septembrie trebuie gasiti alti sponsori. In urmatoarele 3-4 luni, Combinatul nu mai poate da bani, iar in situatia in care vine un actionar care nu este interesat sa isi faca publicitate prin echipa de handbal, nu ne putem baza pe aceasta sustinere nici dupa lunile de care vorbeam", a declarat Constantin Roibu, fostul director general al combinatului.

Deoarece cheltuielile clubului sunt de cel putin 1,1 milioane de lei pe luna (250.000 de euro), Roibu a facut apel catre oficialitatile locale si catre alti sponsori din tara pentru a sustine echipa.

"Cheltuielile clubului sunt un 1.100.000 lei pe luna. Cred ca 400-450 de firme care sa sponsorizeze cu 7-8.000 de euro pe an ar rezolva problema".

"Daca nu vom avea bugetul necesar, nu vom incepe Liga Campionilor si le vom lasa pe fete sa se transfere la alte echipe unde sa poata juca. Vom fi total corecti fata de ele", a mai adaugat fostul director general al combinatului chimic.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.