Duminica ar trebui sa se desfasoare finala feminina si una dintre semifinalele masculine ale turneului US Open.

Sarbul Novak Djokovici se afla in cursa pentru a-si apara trofeul la Flushing Meadows. „Nole” va disputa semifinala cu spaniolul David Ferrer, invingatorul urmand sa dea ochii in finala cu britanicul Andy Murray.

Meciul inceput noaptea trecuta a fost intrerupt in primul set din pricina vremii si va fi reluat astazi, inainte de finala feminina, scrie evz.ro.

Finala feminina de la US Open, care ar fi trebuit sa aiba loc sambata, de la ora 23.00 GMT, a fost amanata pentru azi, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, au anuntat organizatorii.

"Pentru aceasta seara sunt prevazute furtuni cu ploi importante si vanturi puternice. Din aceasta cauza, finala feminina a fost amanata pentru maine", au precizat organizatorii turneului, intr-un comunicat, citat de adevarul.ro.

In finala se vor intalni sportiva din Belarus Victoria Azarenka, numarul 1 mondial, si jucatoarea americana Serena Williams, locul 4 WTA.

Desfasurarea US Open a mai fost perturbata de ploaie in ultimii ani: finala masculina nu a putut avea loc in zilele stabilite initial la precedentele patru editii, iar finala feminina nu se va putea disputa in ziua prevazuta pentru a patra oara in cinci editii, din 2008 pana acum.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.