Echipa nationala de fotbal a Romaniei a debutat, vineri, cu o victorie in preliminariile Cupei Mondiale din 2014, dupa ce a invins, scor 2-0 (0-0) in deplasare, reprezentativa Estoniei/

Partida a fost disputata pe A. Le Coq Arena din Tallinn, in fata unui public de circa 8.000 de spectatori. Golurile partidei au fost marcate de Torje '55 si Ciprian Marica '75.

Romania a deschis scorul in minutul 55 prin Gabriel Torje. Ciprian Marica a luat o actiune proprie pe partea stanga, a ajuns in apropierea liniei de fund, de unde a centrat pe jos in fata portii, iar Torje a reluat din sase metri.

Aceiasi jucatori care au colaborat la primul gol, combina si la faza celei de-a doua reusite, insa de aceasta data Ciprian Marica primeste o pasa de la Gabriel Torje, iar atacantul lui Schalke 04, inscrie cu un sut la coltul lung de la 14 metri.

Estonia: Pareiko - Jaager, Morozov, Klavan, Teniste - Dimitrijev - Puri (Kink '76), Vunk (Voskoboinikov '61), Vassilijev - Ojamaa (Lindpere '46), Oper. Antrenor: Tarmo Ruutli.

Romania: Lobont - Matel, Chiriches, Goian (Gaman '90+1), Rat - C. Lazar (Pintilii '65), Bourceanu - Torje, Grozav, Tanase - Marica (M. Niculae '85). Antrenor: Victor Piturca.

Romania va intalni, marti, in cel de-al doilea meci al sau din grupa D, reprezentativa Andorrei. Meciul se va disputa pe Arena Nationala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.