In timpul conferintei de presa, antrenorul Rapidului, Razvan Lucescu nu si-a putut stapani lacrimile fiind nevoit sa isi intrerupa discursul de doua ori. La final, tatal sau, Mircea Lucescu, l-a sarutat parinteste pe crestet, declansind aplauzele celor prezenti.

Razvan Lucescu, antrenor Rapid: "Este o victorie enorma pentru noi, mai ales ca este obtinuta in deplasare in fata unui mare antrenor. Am profitat de relaxarea celor de la Sahtior si am castigat cu noroc"

Mariu Maldarasanu: "Nu ma asteptam sa castigam sI cu cat meciul se apropia de final am sperat intr-un egal. E cu atat mai bine ca am castigat, dar ma intreb ce e in sufletele lui Razvan si nea Mircea"

Daniel Niculae: "Este excelent ca am reusit sa plecam spre Bucuresti cu toate cele trei puncte, dar din pacate nu l-am vazut la meci pe George Copos. A venit?"

Vasile Maftei:"Nu avem nici un mesaj pentru domnul Copos, mesajul nostru vine de pe teren. Putem obtine calificarea chiar de pe primul loc in grupa daca batem pe PAOK si scoatem un egal la Stuttgart"

Mircea Lucescu, antrenor Sahtior: "Rapid a fost mult mai organizata decat noi si desi am inceput bine, ulterior am cedat la toate capitolele. Il felicit pe Razvan pentru felul in care a gandit acest meci. Eu sint principalul vinovat, dar si jucatorii mei au facut mari greseli tactice"


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.