CFR Cluj a castigat cu 1-0 partida de pe teren propriu cu elvetienii de la FC Basel, inregistrand astfel a doua victorie din play-off.

Singurul gol al meciului din Gruia a fost marcat de Pantelis Kapetanos, CFR CLuj calificandu-se cu rezultatul general de 3-1, scrie OnlineSport.ro.

Desi elvetienii anuntau ca vin in Gruia decisi nu doar sa castige, dar si sa obtina calificarea, clujenii nu le-au dat nicio sansa. Ioan Andone a gandit tactic perfect meciul, le-a dat oaspetilor impresia ca sunt la conducerea ostilitaților, dar posesia prelungita a elvetienilor si presiunea constanta in jumatatea feroviarilor n-au fost suficiente.

Cateva suturi bomba expediate de Gabi Muresan de la distanta aveau sa anunte intentiile ofensive ale CFR-ului si faptul ca jocul din tur nu a fost un accident. Ardelenii au incercat sa dea lovitura de cate ori au avut ocazia, dupa perioade prelungite in care au stat la cutie, insa Sommer a rezistat la suturile alb-visiniilor.

Citeste intregul articol pe OnlineSport.ro.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.