Gigi Becali a explicat de ce nu l-a sustinut pe Gica Popescu in tentativa acestuia de a castiga presedintia FRF. Gigi vorbeste despre jocurile de culise ale “Baciului”.

"Steaua a dat tonul pentru alegerea lui Mircea Sandu, iar ceilalti votanti s-au conformat", a spus Gigi Becali dupa aflarea rezultatelor scrutinului de la FRF.

Finantatorul Stelei nu a facut un secret din faptul ca Marin Condescu, liderul Sindicatelor Miniere din Romania, i-a ascultat sfatul si a votat cu "Nasu’". Acest lucru a fost recunoscut si de gorjean. "I-am ordonat sa-l aleaga pe Sandu si asa a facut", a declarat ieri Gigi la Total Sport FM. "Intr-adevar, m-am sfatuit cu Gigi si am ajuns la concluzia ca e mai bine sa fiu cu Mircea Sandu. M-a deranjat atitudinea lui Gica in momentul in care a venit duminica la Mogosoaia. A spus ca se simte stingher. A venit la lupi, trebuia sa se comporte ca ei. A venit ca o oaie si a fost mancat de lupi", ne-a spus Condescu.

Ostilitatea lui Gigi Becali fata de Popescu a fost intretinuta si de legatura afectiva dintre Gica si fratii Becali in vremea in care acestia erau asociati la ISM. "Ca impresar nu a fost echidistant fata de Steaua", a rabufnit "Razboinicul Luminii". Desi nu a spus-o fatis, el il considera raspunzator pe fostul international de refuzul lui Hagi de a veni antrenor la Steaua in vara acestui an, fiind sfatuit de cumnatul sau in acest sens. Si istoria transferurilor lui Andrei Cristea si Mihaita Plesan a fost pusa pe umerii "Baciului." Daca primul jucator a ajuns la Steaua, cel de-al doilea a semnat in vara pentru Dinamo.

In momentul in care Gigi l-a pierdut pe jucatorul oltean, in iarna anului trecut, el l-a acuzat pe Popescu ca ar fi discutat cu fotbalistul si l-ar fi determinat sa se razgandeasca in privinta intelegerii cu ros-albastrii. Varianta "Baciului" este diferita fata de cea a lui Becali. "Atunci l-au vrut pe Plesan doar pentru doua meciuri europene. Steaua nu si l-a dorit cu adevarat. Cu Andrei Cristea a fost altceva. L-a vrut Dan Petrescu atunci cand antrena pe Rapid. Mi-am propus sa-l ajut pentru ca imi este prieten si m-am opus sa ajunga in Ghencea, dar nu am reusit", a declarat Popescu

Hamutovski e numarul 5.

Hamu vrea sa-si duca la bun sfarsit angajamentul cu ros-albastrii, prestatiile avute aici propulsandu-l intre primii cinci fotbalisti din Belarus.

Portarul Stelei, Vasili Hamutovski, a terminat pe locul cinci in ancheta ziarului "Pressball" pentru desemnarea fotbalistului anului in Belarus. Pe primele trei locuri s-au clasat Alexander Hleb (Arsenal), Denis Kovba (Krylia Sovetov Samara) si Vitali Kutuzov (Sampdoria). "Eu am reusit sa intru in acest top datorita parcursului Stelei din Cupa UEFA si din campionat, dar si a prestatiilor de la echipa nationala. La meciurile cu Norvegia si Scotia am fost ales jucatorul meciului si poate ca si acest lucru a contat", ne-a declarat Vasili. Referitor la situatia sa contractuala, portarul bielorus ne-a spus ca este legat de Steaua pana in vara lui 2007 si ca isi va duce contractul pana la sfarsit, fiind foarte multumit de conditiile pe care clubul i le ofera.

Hamu spera ca vremea sa nu fie potrivnica in acest sfarsit de campionat si sa se poata juca pe terenuri cat de cat normale. "Vreau sa incheiem turul pe locul intai si pentru asta sper ca terenurile pe care vom juca sa nu fie inghetate. Calificarea in primavara europeana si locul intai in campionat sunt obiectivele noastre pentru acest sfarsit de an", a precizat Vasili Hamutovski.

Oprita nu va juca la Petrosani

Atacantul Stelei, Daniel Oprita, nu va juca in partida cu Jiul, de sambata, deoarece nu poate fi recuperat dupa accidentarea de la glezna, suferita inaintea meciului cu Sportul. Ros-albastrii vor pleca spre orasul minier vineri dupa-amiaza cu autocarul si vor fi cazati la hotelul Petrosani. Atlfel, de luni vor fi puse in vanzare biletele pentru meciul cu Halmstad de miercurea viitoare.

Preturile acestora sunt urmatoarele: 5 lei - peluze,
10 lei - tribuna a II-a, 20 lei - tribuna I, 50 lei - tribuna 0 si 100 lei - fotolii. Abonatii nu trebuie sa-si procure bilet suplimentar pentru acest meci. (Sebastian STAN)


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.