Mircea Sandu a contactat deja primarii din Iasi, Craiova si Brasov pentru a obtine gratis terenurile necesare construirii unor stadioane, cu ajutorul unui investitor tinut la secret, care doreste si ridicarea unor hoteluri, supermarketuri sau mall-uri.

Presedintele FRF isi incepe noul mandat cu o afacere dubioasa. Un telefon primit sau regizat in conferinta de presa l-a obligat pe Mircea Sandu sa dezvaluie intentiile de construire a patru stadioane in patru orase din provincie, investitia unui oarecare "George", intermediarul unei firme romano-americane, ridicindu-se la 100 de milioane de euro. "Este vorba despre un om de afaceri roman, al carui nume il voi anunta daca el vrea", a spus Nasu’.

Nasu’ vrea 30 ha la Craiova

FRF trebuie sa asigure, pe linga terenul aferent construirii unei arene, un spatiu pe care sa desfasoare si alte afaceri, o conditie obligatorie fiind ca orasele sa aiba peste 400.000 de locuitori. Surse din FRF ne-au dezvaluit ieri ca deja se poarta tratative cu primarii din Craiova, Iasi si Brasov. Antonie Solomon a confirmat ieri ca a avut o discutie cu Mircea Sandu, care i-a solicitat un teren de 30 de hectare. "L-am rugat sa imi dea toate detaliile prin fax, nu stiu daca este vorba despre George Copos sau alta firma. Proiectul mi se pare bun, asa ca vom incerca sa ii dam curs. Ar fi o posibilitate de construire la Podari, linga Parcul RSR al lui Dinel Staicu", a spus edilul oltean.

Turneu in SUA

In plus, presedintele FRF a anuntat ca se afla in tratative pentru organizarea unui turneu in SUA, acolo unde nationala a obtinut, in mandatul sau, cea mai mare performanta din istoria FRF. Tricolorii ar putea juca in compania unor echipe puternice, aflate in cautarea unor adversari importanti, inaintea CM 2006 din Germania. Raspunsul oficial cu privire la acest turneu va fi obtinut joi. Teoretic, conform lui Sandu, printre adversari s-ar putea numara, pe linga SUA, Argentina, Irlanda, Grecia sau Mexic.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.