Trei persoane au murit si una a fost ranita dupa ce un pilot de raliu a pierdut controlul vehiculului sau, duminica, la cateva sute de metri de sosire, in sud-vestul Serbiei.

Potrivit MEDIAFAX, accidentul s-a produs in muntii Tara (sud-vestul Serbiei), cand unul dintre piloti, Branimir Simici, originar din Bosnia-Hertegovina, a pierdut controlul masinii din motive inca necunoscute si a lovit un grup de spectatori, ranind grav patru dintre ei.

Una dintre victime a decedat in urma ranilor in timp ce era transportata la spitalul din Uzice (situat la 190 de kilometri sud-vest de Belgrad), iar a doua a decedat in timpul operatiei.

Un al treilea ranit al accidentului, o femeie lovita la cap, a fost transferat la Belgrad, unde a decedat la sectia de urgente. Al patrulea ranit este in afara oricarui pericol

"Au fost luate toate masurile de securitate prevazute pentru raliu, anchetam pentru a stabili de ce se aflau spectatori la locul in care s-a produs accidentul", a declarat, potrivit MEDIAFAX, Dragan Simici, unul dintre organizatorii raliului.

Cursa, Tara 2012, la care participau aproximativ 50 de echipaje, a fost intrerupta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.