Professional Gamers League (PGL) va organiza finala Electronic Sports World Cup 2012 Romania. Finala Nationala va avea loc in perioada 25-26 august, la Forte Games, in Constanta. 

Conform comunicatului de presa emis de PGL, jocurile oficiale ale ESWC 2012 Romania sunt Starcraft 2 și FIFA 12, iar la fiecare competiție vor participa cate 16 dintre cei mai buni jucatori din tara. Pentru aceasta finala, au avut loc deja cele patru etape de calificari online, pe 28 iulie, 4, 11 august și 18 august.

In prima zi a finalei ESWC 2012 Romania, pe 25 august, va avea loc competitia de FIFA 12, iar a doua zi cea de Starcraft 2. Cei mai buni doi jucatori din fiecare concurs vor reprezenta Romania la Finala Mondiala Electronic Sports World Cup, care se va desfasura la Paris, in perioada 1–4 noiembrie. Toate cheltuielile de participare ale castigatorilor vor fi suportate de PGL.

Competitia de la malul marii va gazdui si un concurs de Counter-Strike 1.6, care va debuta in prima zi a finalei ESWC. Cele mai bune 8 echipe dintre cele 16 inscrise in competiție vor juca finala pe data de 26 august. De aceasta data, premiile pentru castigatori vor fi in bani, astfel ca echipa de pe locul intai va primi 800 euro, cea de pe locul doi – 500 euro, a treia cea mai buna echipa 300 euro, a patra 200 euro, iar echipele clasate pe locurile cinci si sase cate 100 de euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.