Sport 19 August 2012 10:16
Afla cine participa la etapele finale ale K-1 din 2012, de la Tokyo ai New York, ca urmare a parteneriatului semnat intre promotia condusa de Eduard Irimia si organizatia mondială cu sediul la Hong Kong.

Catalin Morosanu, Raul Catinas si Benjamin Adegbuyi

Neinvins de 10 meciuri, Catalin Morosanu s-a impus in turneul de la Podgorica, in timp ce Raul Catinas a castigat la Cluj-Napoca, iar Benjamin Adegbuyi a fost victorios in finala de la Varna, scrie OnlineSport.ro.

In urma negocierilor cu managerii celor trei, presedintele Superkombat, Eduard Irimia, a anuntat ca acestia si-au dat acordul si vor lupta in evenimentele majore ale K-1, Final 16 de la Tokyo (14 octombrie) si finala de la New York (26 decembrie). Premiul care ii va reveni campionului mondial K-1 din 2012 se ridica la un milion de dolari.

"Ma bucur ca printre finalistii K-1 se afla si romani. Ca urmare a parteneriatului dintre Superkombat si K-1, campionii piramidelor Superkombat si-au asigurat prezenta la etapele finale din acest an. Totodata, cei trei vor participa si la Superkombat Final Elimination, gala programata pe 10 noiembrie", a declarat promotorul Eduard Irimia.

Citeste intregul articol pe OnlienSport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.