Dupa trei ani petrecuti la carma clubului Kuban Krasnodar, Dan Petrescu si-a dat demisia si isi cauta echipa.

Dinamo Moscova este interesata de serviciile lui Petrescu, dar fostul antrenor al Unirii Urziceni sustine ca nu a plecat de la Kuban pentru a semna cu gruparea din capitala Rusiei.

"M-am inteles cu clubul foarte bine. Nu am nicio oferta in momentul de fata. Sunt un antrenor liber si astept oferte. Nu am plecat premeditat de la Kuban. Astept oferte de la orice club din orice colt al planetei. Sincer nu imi doresc o pauza in acest moment, doresc sa incep sa lucrez", a declarat Dan Petrescu, potrivit prosport.ro.

De asemenea, antrenorul a declarat ca nu exclude o revenire in Liga 1: "Ar fi o onoare pentru mine daca m-ar contacta TSKA sau Dinamo Moscova. Nu pot sa spun nu unei oferte din Romania, e posibil orice in meseria asta, astept sa fiu sunat. Sunt dispus sa vorbesc cu orice are un proiect serios. Nu exclud nici macar o revenire in Liga I, mereu am spus ca mi-ar placea sa lucrez din nou in Romania", a mai adaugat Dan Petrescu.

Citeste si: Dan Petrescu a demisionat de la Kuban


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.