Dupa rezultatele slabe din ultima perioada, Ioan Andone a pierdut si sprijinul aliatului sau cel mai important, Nicolae Badea. Presedintele Consiliului de Administratie al ros-albilor l-a anuntat pe antrenor ca Dinamo trebuie sa castige urmatoarele trei partide, adica in deplasarea cu FC National, acasa cu TSKA Moscova si Poli Timisoara. De asemenea, antrenorului i s-a transmis sa elaboreze un plan pentru reconstruirea lotului in pauza de iarna. Andone trebuie sa intocmeasca o lista cu fotbalistii la care este dispus sa renunte.

Badea l-a indemnat pe tehnician sa aiba o discutie serioasa cu elevii sai si sa le reaminteasca unora dintre ei, precum Mihaita Plesan, ca pentru aducerea lor in Groapa s-au cheltuit sume importante de bani. "Falcosul" trebuie sa ia o decizie si in privinta lui Zicu si Bratu, urmand sa hotarasca daca merita ca imprumuturile lor sa fie prelungite.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.