Meciul din semifinalele de sabie femei s-a incheiat luni seara cu o mare controversa pornita dupa ultima tusa dintre coreeanca Shin A Lam si germanca Britta Heidemann.

Semifinala de sabie dintre Lam si Heidemann se afla la scorul de 5-5 in repriza a treia, dupa ce repriza a doua fusese oprita pentru non combat, scrie OnlineSport.ro.

La scorul de 5-5 s-a ajuns la tusa de aur. Din meci mai era o secunda de joc, iar Heidemann a primit de patru ori atac fara ca secunda din meci sa se consume. Ceasul nu a ajuns practic la zero, asa cum ar fi fost normal dupa un singur atac, dar dupa patru!

S-a aprins un bec rosu, iar Heidemann a fost declarata castigatoare de catre arbitri, dupa a patra actiune jucata intr-o singura secunda!

Germanca a sarit si s-a bucurat fortat, in timp ce Shin A Lam era devastata. Meciul s-a incheiat in jurul orelor 20:40 (Romania), iar coreeanca a ramas pe plansa pana la ora 22:00.

Citeste intregul articol pe OnlineSport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.