Echipa lui Ioan Ovidiu Sabau s-a impus in Finlanda cu 2-0, prin golurile marcate in prima repriza de Surdu si Ilijoski, si se califica in turul 3 preliminar, unde va intalni pe Heerenveen.

Desi au evoluat pe un teren sintetic, rapidistii nu au avut probleme nici in meciul retur din Finlanda cu MyPa. Prin victoria cu 3-1 din turul de la Bucuresti, giulestenii si-au asigurat in mare parte calificarea in turul al treilea al Ligii Europa, insa n-au tratat cu indiferenta meciul din deplasare, scrie OnlineSport.ro.

Dupa un prim sfert de ora destul de echilibrat, in care ambele echipe au incercat sa puna presiune in careul advers, Rapidul a deschis scorul in minutul 18 prin Romeo Surdu. Faza a pornit de la dorin Goga, care l-a deschis excelent in dreapta pe Milisavljevic, iar acesta a centrat perfect in gura portii pentru Surdu.

Citeste intregul articol pe OnlineSport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.