Irina Begu, Agnes Szatmari, Madalina Gojnea si Cristina-Andreea Mitu sunt primele patru jucatoare romance care au acces in sferturile probei de dublu a BCR Open Romania.

Ultima partida de pe terenul central a adus-o pe Raluca Olaru fata in fata cu jucatoarea care a produs cea mai mare surpriza la Openul francez din acest an, eliminand-o in primul tur pe Serena Williams, frantuzoaica Virginie Razzano, favorita 7 la Bucuresti. Dupa ce primele doua seturi au avut scoruri in oglinda, 2-6, 6-2, echilibrul din decisiv a dus meciul in tie-break, unde Raluca nu i-a cedat decat doua puncte lui Razzano, incheind meciul cu 7-6 (2), scrie OnlinSport.ro.

Ea completeaza, astfel, echipa de romance care au avansat pe tabloul de simplu, trei dintre cele patru jucatoare din tara noastra, intrate astazi in concurs, reusind sa treaca mai departe: Alexandra Cadantu, Cristina-Andreea Mitu si Raluca Olaru.

Citeste intregul articol pe OnlineSport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.