Staff-ul administrativ este nemultumit de salariul mare al ucraineanului si de rezultatele sale.

La prima vedere Gigi Becali nu are de ce sa fie nemultumit de angajatul sau. Cu toate acestea, el nu ii poate ierta lui Oleg faptul ca ros-albastrii nu s-au calificat in grupele Ligii Campionilor. Un grup de apropiati ai finantatorului vorbesc tot mai insistent de faptul ca Gigi se gandeste sa-l inlocuiasca pe Protasov. Tehnicianul are un mare defect. Este remunerat cu un salariu de 250.000 de euro anual, are 4.000 de euro prima pentru victoriile in campionat din deplasare, 2.000 pentru succesele din Ghencea si 10.000 pentru reusitele din UEFA. Acesti bani sunt o problema pentru Becali care, in ciuda faptului ca a urcat vertiginos in Top 300, n-ar mai dori sa cheltuiasca prea mult cu Oleg.

In contractul ucraineanului exista o clauza prin care cele doua parti pot rezilia intelegerea de comun acord. Daca antrenorul nu este de acord el ar putea avea soarta pe care a imbratisat-o Nicolo Napoli la Craiova, cel ce a fost trimis sa antreneze "satelitul" oltenilor. Protasov ar ajunge astfel sa conduca pe Steaua II in Divizia C, si i s-ar forta astfel mana sa plece din Romania. Aceasta mutare ar putea reprezenta si o lovitura data lui Meme Stoica, cel care l-a sustinut pe ucrainean.

Primul pe lista lui Gigi este bunul sau prieten Olaroiu care poate ajunge sa antreneze din nou Steaua, asa cum ProSport a anuntat saptamana trecuta in exclusivitate.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.