Finantatorul ros-albastrilor intentioneaza sa achizitioneze pachetul majoritar de actiuni al clubului pitestean.
Gigi Becali este interesat de clubul argesean si pare dispus sa ofere suma de 1,5 milioane de euro pentru a detine 51% din actiunile formatiei care l-a lansat in fotbalul mare pe Nicolae Dobrin. Hotararea latifundiarului a venit dupa ce alb-violetii au invins sambata, scor 2-1, marea rivala a Stelei, Dinamo.

Dupa disputarea partidei, in jurul orei 23:00, latifundiarul din Pipera l-a contactat pe primarul orasului Pitesti, Tudor Pendiuc, pentru a-i propune tranzactia. "Mi-a spus ca vrea sa preia clubul contra sumei de 1,5 milioane de euro, m-a asigurat ca nu vom deveni echipa a doua a Stelei si ca isi doreste sa castige campionatul cu FC Arges. Ne vom intalni saptamana aceasta pentru a stabili termenii tranzactiei", ne-a declarat Pendiuc. Data pana la care se pot achizitiona cele 51 de procente din actiunile societatii este 1 decembrie, iar de aceasta investitie este interesat si unul dintre actionari clubului din Soseaua Stefan cel Mare, Gigi Netoiu.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.