Sport 17 Iulie 2012 10:29
FRF va invita, marti, printr-o scrisoare oficiala, clubul Universitatea Craiova sa se inscrie in Liga a II-a, a declarat, luni, presedintele Mircea Sandu.
"Nu mi-a cerut (n.r. - premierul Victor Ponta) sa rezolv in mod special cazul Craiovei. Nu a facut niciun fel de presiune, ati fost in sala doar. O sa avem poate o intalnire cu doamna primar (n.r. - primarul orasului Craiova, Olguta Vasilescu). O astept cu bratele deschise, cred ca asa se poate discuta. Maine, Primaria Craiova va primi din partea Adunarii Generale propunerea ca orasul Craiova sa aiba o echipa. In acelasi timp, pe hotararea Curtii de Apel, probabil ca maine colegii mei care se ocupa de competitii vor transmite scrisoarea prin care SC, AFC, nici nu mai stiu care dintre socitetati (n.r. - societatile prin care Adrian Mititelu administreaza clubul Universitatea Craiova), daca doreste sau nu sa se inscrie in competitie. In Liga a II-a, bineineteles, oricare dintre ele", a spus Mircea Sandu, potrivit OnlineSport.ro.

Cititi intregul articol pe OnlineSport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.