Prin intermediul unui comunicat de presa, Federatia Romana de Fotbal a raspuns acuzatiilor lansate de oficialii clubului Universitatea Craiova privind modul in care s-a prezentat corespondenta cu FIFA.

In legatura cu informatiile aparute pe site-ul editie.ro in ceea ce priveste corespondenta FIFA adresata FRF la data de 12 iulie 2012, Directia Juridica a FRF face urmatoarele precizari, potrivit OnlineSport.ro:

Craiova face pasul decisiv pentru revenirea in fotbal

Federatia Romana de Fotbal a publicat inca de aseara (n.r. 12 iulie 2012) integral corespondenta adresata de FIFA, precum si traducerea acesteia. Acesta fiind modul prin care documentul transmis de FIFA a intrat in posesia reprezentantilor SC FOTBAL CLUB U CRAIOVA SA (corespondenta fiind transmisa exclusiv catre FRF si UEFA).

Afirmatiile reprezinta, asa cum deja ne-am obisnuit, o interpretare “personala” a reprezentantilor SC FOTBAL CLUB U CRAIOVA SA, menite sa dezinformeze opinia publica in primul rand, incercand sa evidentieze argumente favorabile societatii amintite in cel de-al doilea rand.

Citeste intregul articol pe OnlineSport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.