Presedintele LPF este convins ca FIFA si UEFA nu ne vor ierta dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a stabilit ca obligativitatea de a merge la TAS era ilegala.

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a afirmat ca Romania va fi exclusa din toate competitiile internationale din cauza conflictului existent cu Universitatea Craiova.

Stoichita: Romania ar putea fi dezafiliata de FIFA

“Exact cazul Poloniei este la noi acum. Daca n-o faceau pe asta, atunci Federatia nu avea castig de cauza. Acum, gata! Introduce decizia asta la FIFA, FIFA ne scoate echipele din toate competitiile, sa vezi dracie ce se intampla. O sa ne rada de tot, o sa vedeti. Si echipele de club, si echipa nationala. Din ce am citit eu, daca este adevarat, Curtea de Apel ne spune ca TAS n-are nici o treaba. Dar noi am semnat. Ei au pus toate cluburile care joaca in prima liga sa semneze ca respecta decizia TAS“, a spus Dragomir, potrivit realitatea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.