Sport 8 Iulie 2012 12:38
Echipa nationala a Romaniei este dubla campioana europeana la Bratislava in 2010 si respectiv Tulcea in 2011.

Joi seara la Deva a avut loc tragerea la sorti a celor mai bune 20 de echipe din intreaga tara care s-au calificat in ultima faza a Campionatului National de Minifotbal care este deja o traditie pentru minifotbalul romanesc. Zilele acestea la Deva, in perioada 5-8 iulie are loc cea de-a sasea editie a celui mai important eveniment pentru jucatorii de minifotbal din Romania dupa ce in perioada anterioara s-au disputat fazele regionale ale aceste competitii care au decis care sunt cele mai bune echipe de minifotbal din tara noastra, se arata intr-un comunicat de presa.

In urma tragerii la sorti echipele au fost repartizate in 4 grupe a cate 5 echipe fiecare, urmand ca in fazele eliminatorii sa se califice ocupantele primelor doua locuri din fiecare grupa.

Grupa A: Mav Glissando Timisoara, Victoria Bacau, Old Boys Craiova, Ados Brasov, Fortuna Buzau.

Grupa B: Euro Glia Nusfalau (Salaj), Avantaje Deva, Bronx Galati, Old Foxes Medias, Nigeria Resita.

Grupa C: Consiliul Judetean Buzau, Perfect Tehnology Cluj, Ros Albastrii Satu Mare, Phoenix Hunedoara, Sagetile Albastre Otopeni.

Grupa D: Aldoor Magic Driver Iasi, AS Vispesti 2010 Ploiesti, Oz Er Golden Roman, Railex Suceava, Alerad Construct Dej.

Vineri si sambata sunt programate meciurile din faza grupelor si a optimilor, pentru ca duminica sa aiba loc semifinalele si finalele competitiei. Anul acesta miza si presiunea totodata pe echipele de minifotbal din intreaga tara calificate la Campionatul National este reprezentata de faptul ca echipa campioana va juca anul viitor in prima editie a Champions League-ului la minifotbal, prima competitie europeana intercluburi organizata la nivel european.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.