Fostul capitan al echipei nationale a Romaniei sustine ca ar putea reveni printre tricolori in perioada urmatoare.

Cristi Chivu, fundas la Inter Milano, s-a retras de la nationala in urma cu un an. Intr-un interviu realizat de Gazeta Sporturilor, jucatorul a explicat motivele plecarii sale.

"S-au adunat lucruri care m-au deranjat si s-a pus capacul atunci cand am fost acuzat direct de lipsa de profesionalism. N-am zis nimic multa vreme, am acceptat si am incercat sa inteleg anumite situatii. Sunt genul de om caruia ii place sa munceasca si sa-si faca treaba cu decenta, dar probabil ca tacerea mea a fost interpretata ca atitudinea unui fraier", a spus aparatorul in varsta de 31 de ani.

Chivu nu ar scoate din calcul o revenire in tricoul nationalei.

"Recunosc ca-mi e dor de echipa nationala, de orgoliul si mindria de a auzi imnul. E un sentiment peste orice Champions League! Nu s-au estompat frustrarile, dar traieste in mine si dorinta de a retrai experiente unice in tricoul Romaniei", a explicat Cristi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.