Perioada in care capitanul a stat departe de gazon s-a resimtit in jocul prestat de campioni, care au pierdut sefia clasamentului. Mirel a revenit cu gol si cu o victorie categorica pentru “ros-albastri”.

Radoi a fost aseara din nou pe teren, dupa accidentarea care l-a tinut departe de gazon aproape o luna.

Ti-a fost frica de meciul cu Sportul Studentesc?
Mi-a fost teama in momentul in care am fost condusi, dar ne-am revenit repede. Important este ca am castigat si ca ne-am apropiat de Dinamo. E mai bine cand suntem la doar doua puncte de ei. A fost un joc mai bun al nostru, chiar daca a fost fara spectatori, iar asta a fost ghinionul Sportului.

Dan Petrescu a zis ca va vede jucand finala Cupei UEFA...
Ce bine ar fi. Noi ne gandim deocamdata sa castigam meciul cu Halmstad. Mai departe vom vedea ce va fi.

Va asteptati ca dinamovistii sa se impiedice in aceasta etapa pe teren propriu cu FC Arges?
Cand am auzit de rezultatul de la meciul Dinamo-FC Arges am crezut ca cel care mi-a spus face o gluma proasta. Ulterior mi s-a confirmat ca asa a fost. Noi nu trebuie sa ne gandim insa la ceea ce fac adversarii nostri, ci doar la ceea ce facem noi.

"Imi felicit fotbalistii pentru ca au reusit sa reintre foarte repede in joc dupa ce au fost condusi si sa obtina victoria care ne-a apropiat de Dinamo."
Oleg Protasov, antrenor Steaua

"La ce lot are Steaua si la modul in care joaca, va ajunge in finala Cupei UEFA. I-am simtit pe jucatorii mei ca nu sunt montati si le-am zis ca vor lua multe goluri."
Dan Petrescu, antrenor Sportul

Patrichi, killer-ul din Regie

Dupa ce in etapele trecute mijlocasul Tibi Balan a fost vazut jucand cu un bandaj la mana dreapta, la meciul din Ghencea a fost randul unui alt "student" sa se afle in aceeasi situatie. Nae a fost nevoit sa apeleze si el la ajutorul medicului dupa ce a cazut la un antrenament si s-a lovit serios la mana. Partea interesanta este ca in ambele cazuri Nichita Patrichi a fost cel care care s-a aflat la originea accidentarilor coechipierilor sai, el devenind fara voia sa eroul negativ al formatiei din Regie.

Cu portile inchise, dar nu prea

Cu toate ca regulamentul prevede ca in cazul unui meci disputat cu portile inchise numarul celor prezenti la meci sa fie drastic restrictionat, in Ghencea lucrurile nu au stat tocmai asa. Profitand de faptul ca se puteau ascunde in lojele de la tribuna oficiala, la meciul de aseara au asistat mai multi oameni care poate n-ar fi avut cum sa intre in mod normal. Printre ei s-au numarat Toni Dobos, Marin Condescu, impresarul Dumitru Tudor, secundul nationalei Fane Iovan dar si Sorin Paraschiv, accidentat pentru acest meci.

Au fost spionati de nemti

In lojele stadionului s-au aflat si doi trimisi ai clubului Hertha Berlin, viitoare adversara a ros-albastrilor din cadrul grupei C a Cupei UEFA. Ei i-au urmarit pe elevii lui Oleg Protasov dupa ce si-au anuntat telefonic sosirea in Ghencea pentru a putea fi trecuti pe listele de la intrare. De altfel, nemtii au dorit sa urmareasca sambata seara si meciul dintre Rapid si CFR Cluj, insa din cauza aceleiasi probleme, a suspendarii terenului, nu au putut sa intre pe Giulesti, consolandu-se insa si vazand pe viu jocul dintre Dinamo si FC Arges.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.