Dupa patru etape de seceta pe tabela, ros-albastrii si-au regasit apetitul ofensiv, redeschizand lupta pentru titlul neoficial de campioana de toamna.

La al doilea meci fara spectatori in tribune, ros-albastrii pareau ca nu vor reusi sa depaseasca acest handicap moral.

Inceputul a apartinut oaspetilor, care au si deschis scorul prin Tibi Balan. El a transformat un penalty survenit dupa un fault al lui Ogararu la Ferfelea (13). Campionii si-au revenit din pumni si, imediat, Radoi a echilibrat balanta printr-un sut fara sperante de la 20 de metri (18). De aici inainte n-a fost decat un singur sens de joc.

Drept dovada ca pana la pauza gazdele au mai punctat de doua ori, dupa faze identice. Mai intai, in minutul 22, Dica a preluat, i-a trecut mingea printre picioare lui Patrichi si a inscris lejer pe langa portar. Apoi, in minutul 45, Nicolita a patruns la fel de usor, si din mijlocul careului l-a executat pe Stancioiu. Cu sacii in caruta, stelistii au continuat si dupa pauza, scotandu-si parleala pentru ultimele etape fara gol. Dica l-a gasit cu o pasa la intalnire pe Iacob, care, nemarcat din careul mic, a ridicat scorul la 4-1 (56). De aici inainte, lumea nu s-a mai gandit decat la izbavitorul fluier de final, frigul patrunzator facand ca toti sa-si doreasca sa se termine mai repede.

Ionut Mazilu a fost reprofilat fundas dreapta

Atacantul Sportului Studentesc, Ionut Mazilu, a jucat in cea de-a doua repriza a meciului de aseara pe un post inedit pentru el. Dupa ce in prima parte si-a respectat pozitia de varf, dupa pauza, Mazilu a evoluat ca fundas dreapta. Acest lucru s-a intamplat deoarece la pauza antrenorul Dan Petrescu l-a inlocuit pe aparatorul Stancu cu atacantul Curelea, cel din ultima luandu-i locul lui Ionut Mazilu in avanposturi. Din pacate, aceasta mutare nu a fost prea inspirata, "studentii" plecand cu o "sacosa de goluri" din Ghencea.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.