Coplesit de fani, care i-au solicitat intruna autografe de era sa rateze inceputul meciului de la Galati, Gica Hagi a debutat perfect in Divizia A. Poli s-a acomodat bine pe terenul mocirlos de la Galati, a batut Otelul si viseaza. Dupa infrangerea lui Dinamo, nimic nu mai pare imposibil pentru "Rege". "Chelsea viola" e la doar sase puncte de lider.

Libertatea: Gica, emotii la debut?
Gica Hagi: Nu am avut emotii, pentru ca am o varsta care imi permite sa trec peste astfel de momente. Am fost totusi un pic tensionat, adica am fost conectat suta la suta la meci, asta da! Am reusit o victorie afara, prima din acest sezon, un succes pe care Timisoara l-a asteptat tot turul. Am urcat pe plus doi in clasamentul adevarului, trebuie sa o tinem in acelasi ritm si vom urca in Divizia A. Dupa infrangerea dinamovistilor, nimic nu mai e imposibil, nici titlul nu e acum atat de departe de noi.

Si Cupa?
Si Cupa, daca se poate, sa vina tot pe Bega!
S-a putut juca pe terenul mizerabil de la Galati?
A fost greu pe un asemenea gazon. Dar jucatorii mei s-au adaptat perfect. A trebuit sa luptam mult, n-a mai putut fi vorba de executii tehnice sau de tactici savante. si da-i si lupta, asta a fost totul. Oricum sa stiti ceva: nu ma intereseaza suprafata de joc. Fotbalistii mei trebuie sa castige pe orice teren.

Absentele?
Am reusit sa le suplinim. Moldovan sau Ovidiu Petre sunt fotbalisti esentiali, dar inlocuitorii lor si-au facut datoria cu varf si indesat.

Ce zici de insistenta galeriei Farului, care cere schimbarea denumirii stadionului "Gheorghe Hagi"?
N-am cerut eu sa fie botezat asa stadionul, dar copiii aceia din galerie sunt alimentati de cineva. Vreau insa sa le spun ca in cei cinci ani de cand am pus ghetele in cui nu am primit nici o oferta de la Constanta! Oricum, eu ii respect in continuare si le spun sa intrebe cine a ajutat clubul cand ramasese doar cu cinci jucatori. Am dat baloane, echipament si 50.000 $ in 2000, cand echipa retrogradase in "B" si nu stia de unde sa reinceapa treaba.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.