ATP a anuntat ca la competitiile ATP World Tour din 2012 nu va fi permisa zgura albastra, promovata de fostul tenismen Ion Tiriac.

"Dupa o analiza atenta, am decis ca terenurile cu zgura albastra sa nu fie permise anul viitor. Eu cred cu tarie in inovatii si in cautarea unor metode de imbunatatire a acestui sport. Zgura albastra poate a oferit o vizibilitate mai buna la televizor, dar au existat clar probleme in privinta calitatii terenurilor de la Madrid in acest an, ceea ce nu a fost acceptabil pentru un turneu Masters 1000, unul din principalele noastre evenimente din lume”, se arata intr-un comunicat al ATP, citat de realitatea.net.

Nadal, Djokovici si Federer boicoteaza zgura albastra

Presedintele ATP, Brad Drewett, a afirmat, in ciuda deciziei luate, ca ii incurajeaza ideile lui Ion Tiriac, inclusiv testarea zgurii albastre la evenimentele ce nu fac parte din circuitul ATP.

Citeste si De ce a impus Tiriac zgura albastra la Madrid?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.