Suporterii echipei nationale si-au manifestat nemultumirea fata de politica actualului conducator de la FRF.

Stupefactie generala, ieri, in jurul sediului Federatiei Romane de Fotbal. Pe gardurile si peretii de la stadionul "Lia Manoliu" erau scrise tot felul de mesaje impotriva lui Mircea Sandu.

Trecatorii care au fost prin zona, in jurul orei 12:00, s-au distrat de minune pe seama inscriptiilor. Oamenii de ordine din jurul Complexului "Lia Manoliu" se uitau unii la altii nevenindu-le sa creada ceea ce scria pe garduri. "Habar n-avem cand au aparut aceste mesaje. Cat am fost noi aici, va asiguram ca nu au fost scrise. Cred ca cei din federatie nu au vazut aceste lucruri. Daca Mircea Sandu observa acest lucru, sigur ne punea sa le stergem", ne-a declarat unul dintre paznici.

Astfel si juniorii care se pregateau pe unul dintre terenurile Scolii de Fotbal Pro Luceafarul, din apropierea sediului FRF, discutau despre cele vazute: "Hai, ma, ca e de rasul lumii, ne prinde cineva pe aici si se supara pe noi! Sa nu creada ca e mana unor copii". In alta ordine de idei, Sandu a parat la FIFA Federatia nigeriana. "Nu ne-am imaginat vreodata ca o federatie afiliata la FIFA poate fi atat de neglijenta si nedemna de incredere. FRF a avut mult de suferit in planul imaginii si cel al reputatiei, inregistrandu-se totodata si insemnate pierderi financiare", se arata intr-un comunicat al FRF.

Mesaje anti-sandu

"Iordanescu vinovat... Nasu e mereu curat"
"Sandule, vorbim serios, de la Federatie jos!"
"Cu J. Walker si gratare ajungem la Mondiale"
"Anti Nasu. Vrem 'Generatia de Aur>> la FRF"


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.