Din Liga I retrogradeaza ultimele patru formatii clasate, iar din Liga a II-a promoveaza formatiile situate pe primele doua locuri in fiecare serie.

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat ca editia viitoare a Ligii I ar putea incepe cu 17 echipe dupa ce FC Timisoara si-a retras licenta.

Mircea Sandu, presedintele FRF a declarat in cadrul Adunarii Generale ca FC Timisoara si-a retras dosarul din cauza datoriilor acumulate. Desi gruparea este aproape de promovara, nu poate sa o faca fara licenta.

Dragomir a declarat ca Liga I poate incepe cu mai putin de 18 echipe daca exista formatii care nu primesc licenta.

"Este posibil ca Liga I sa fie cu 17 echipe. Insa la propunerea LPF sau a televiziunilor, Comitetul Executiv al FRF poate invita in Liga I echipa de pe locul 15 sau echipa de pe locul 3 (n.r. - din Seria a II-a a Ligii a II-a) sau poate hotari un baraj. Nu avem probleme cu televiziunile privind numarul de echipe in Liga I, suntem acoperiti. Ne-am luat masuri prin contract, pentru ca in viitor vom reduce numarul de echipe din Liga I la 16”, a precizat dragomir, potrivit jurnalul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.