Fostul impresar ramine deocamdata presedinte la Dinamo, situatia sa urmind sa fie analizata intr-o sedinta extraordinara, cind printre actionari s-ar putea numara Adrian Sirbu si Fathi Taher
Aproape cinci ore au stat ieri in sedinta actionarii de la Dinamo pentru a decide reimpartirea actiunilor si o eventuala destituire a pre- sedintelui Giovanni Becali , absent de la propriul proces. In lipsa "inculpatului", conducatorii "ciinilor rosii" au decis o reimpartire a numa- rului de actiuni, urmind sa fie sacrificat cel mai probabil Vladimir Cohn. Soarta fostului impresar se va decide saptamina viitoare, cind este programata o sedinta extraordinara, la care sint invitati si citiva chestori din MAI, cu un unic punct pe ordinea de zi: Giovanni Becali.

In organigrama clubului pot aparea nume-surpriza precum Adrian Sirbu, patronul trustului MediaPro si vechi prieten cu Nicolae Badea, sau Fathi Taher. Sirianul este un apropiat al lui Dumitru Dragomir, personaj nelipsit din delegatiile dinamoviste, dar si al stelistului Gigi Becali. Cei doi ar urma sa acopere gaurile financiare de la clubul din Soseaua Stefan cel Mare, care a pierdut procesul cu ANAF si risca sechestru si executarea silita pentru o datorie care depaseste sase milioane de euro. O alta "bomba" ar puteao reprezenta plecarea lui Gigi Netoiu la investitor ca FC Arges, in cazul in care Giovanni Becali ar fi inlaturat saptamina viitoare.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.