Mircea Lucescu (66 de ani) se gandeste la momentul retragerii de pe banca Sahtiorului, dupa opt sezoane la carma echipei lui Ahmetov.

Cu mai putin de o luna inaintea noului sezon din Ucraina, Lucescu a vorbit la Dolce Sport despre o posibila retragere de la Sahtior, relateaza romanialibera.ro.

"In fiecare an ma gandesc ca e ultimul, ca nu poate sa mearga la infinit acest succes. Totdeauna un antrenor termina prin a fi infrant, e greu de presupus ca are forta... Pana si Guardiola s-a retras, fiindca a fost infrant in campionat si UCL. Eu nu stiu ce o sa fac, daca lucrurile merg bine voi continua, daca nu, voi da mana, ma voi imbratisa cu toata lumea de-aici si voi pleca", a spus Mircea Lucescu.

In cele opt sezoane la carma echipei ucrainene, Lucescu a obtinut 6 titluri de campion, 4 Cupe ale Ucrainei, 3 Supercupe, Cupa UEFA si o participare in sferturile de finala ale Ligii Campionilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.