Sport 17 Iunie 2012 17:20
Postul Dolce Sport nu va mai transmite meciurile din EURO 2012, urmand ca ultimele opt partide din Campionatul European de Fotbal sa fie transmise de TVR.

Astfel, toate meciurile, inclusiv meciul din asta seara Ucraina-Franta, vor fi difuzate de posturile TVR1 si TVR2.

Dolce TV sunt in situatia in care nu au platit doua restante, contractul este reziliat. SRTV interzice SC Romtelecom difuzarea competitiei sportive Euro 2012, intrucit desfasurarea acesteia e ulterioara depasirii scadentei”, a declarat directorul interimar al TVR, Radu Calin Cristea. Postul Dolce nu mai are dreptul sa difuzeze meciurile din EURO 2012, astfel cele opt meciuri ramase din EURO 2012 urmeaza sa fie transmise de catre televiziunea publica.

Conform contractului incheiat initial intre Romtelecom si Societatea Romana de Televiziune era prevazuta impartirea celor 24 de meciuri din cadrul Campionatului European de Fotbal in mod egal intre Dolce Sport si TVR1, urmand ca meciurile difuzate de postul privat sa fie retransmise la TVR 2.

Noul director general al TVR a declarat ca nu intelege de ce fosta conducere nu s-a folosit de incalcarea de catre Dolce a clauzelor contractuale pentru a rezilia contractul incheiat.

“Sunt in paine de miercuri ca director interimar. Mi s-a parut si mie destul de rusinos ca milioane de romani platitori de taxa tv sa fie in imposibilitatea de a privi meciurile. Incurcate sunt caile Domnului, dar si mai incurcate sunt caile acestui contract”, a declarat Cristea, potrivit HotNews.ro.

Catalin Tolontan, jurnalist GSP a declarat pentru Realitatea TV: "Este absolut surprinzator TVR a decis ruperea contractului cu Dolce, folosindu-se de niste clauze de intarzieri de plata. Este brusc si neasteptat si derutant pentru toata lumea. Este neasteptat sa rupi un contract de pe o ora pe alta bulversand atat grila de programe a Dolce cat si a ta."


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.