Sport 11 Iunie 2012 11:04
Reprezentativa Croatiei a castigat cu 3-1 (2-1) primul meci disputat la EURO 2012, invingand destul de usor o echipa slaba a Irlandei.

Nici nu au apucat bine irlandezii sa ia pulsul EURO 2012 si sa se obisnuiasca cu terenul stadionului din Poznan, ca s-au trezit condusi inca din minutul 3 al intalnirii cu Croatia. O lovitura de colt a croatilor a facut ca mingea sa ajunga in final la Mandzukic, care a trimis cu capul in plasa de la 11 metri, scrie OnlineSport.ro.

Irlanda nu a stat prea mult pe ganduri, elevii lui Giovanni Trapattoni reusind in timp scurt sa echilibreze disputa, dar sa si egaleze. Sean St Ledger a inscris cu capul din apropiere in minutul 20, dupa ce a aparut fara marcaj la o centrare din lovitura libera de pe stanga.

Croatia a ramas totusi mai periculoasa, poarta lui Given fiind asaltata la fazele create de Srna, Rakitic sau Modric. Golul al doilea al croatilor a venit insa de la Jelavic in minutul 43. Acesta a ramas singur cu portarul irlandez in careu dupa o pasa primita de la Ward, care a ratat executia la o respingere ce parea simpla. Putea sa fie 3-1 la pauza daca lovitura de cap a lui Rakitic din prelungirile primei reprize n-ar fi trecut la o palma peste transversala.

Citeste intregul articol pe OnlineSport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.