Sport 3 Iunie 2012 10:26
Regele sprintului mondial a castigat in mai putin de zece secunde si a stabilit un nou record al meetingului din capitala Italiei.

Usain Bolt a castigat cursa cu timpul de 9.76 secunde si a stabilit un nou record al meetingului de la Roma. De asemenea este cel mai bun rezultat mondial al sezonului, scrie OnlineSport.ro.

Bolt a alergat pe culoarul patru si nu a avut nici de aceasta data un start bun. Compania selecta l-a fortat insa pe 'fulgerul' jamaican sa ridice nivelul si la jumatatea cursei era deja in fata lui Kim Collins, atletul cu cel mai bun start. Puternic a venit din spate si Asafa Powell, fostul recordman mondial terminand in cele din urma pe locul secund cu 9.91.

Pentru locul al treilea s-au luptat Kim Collins din Insulele Saint Kitts & Nevis si campionul european Christophe Lemaitre. Castig de cauza a avut sprinterul francez, singurul european din cursa.

Citeste intregul articol pe OnlineSport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.