Aflat in fata meciului carierei, jucatorul roman Adrian Ungur nu s-a lasat intimidat de renumele lui Roger Federer si a jucat curajos in fata fostului lider mondial si campion de la Roland Garros.

Experienta superioara si-a spus in cele din urma cuvantul si Federer s-a impus in patru seturi, cu 6-3, 6-2, 6-7 (6), 6-3, dupa un meci care s-a intins pe durata a aproape doua ore si jumatate, potrivit OnlineSport.ro.

Un break obtinut de Federer in game-ul al doilea a facut diferenta in primul set, pe care elvetianul l-a castigat dupa doar 29 de minute.

Actul al doilea a fost chiar mai dezechilibrat decat primul, Federer distantandu-se la 5-1 cu doua break-uri in fata lui Ungur.

Astfel, dupa doar o ora si trei minute de la primul serviciu, Federer avea deja doua seturi in fata unui Ungur aflat la cea mai importanta partida din cariera.

Citeste intregul articol pe OnlineSport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.