Sport 31 Mai 2012 10:11
Tricolorii pregatiti de Victor Piturca au castigat pe merit amicalul disputat la Lucerna, iar unicul gol al meciului a fost marcat de tanarul debutant Gheorghe Grozav.

"Romanii se apara bine, au un nivel tehnic bun, insa e o echipa de batut si impotriva careia trebuie sa ne impunem jocul", afirma Hitzfeld inaintea meciului de miercuri seara imbatat de succesul rasunator din amicalul cu Germania.

Elvetienii, gata sa-si depaseasca limitele in amicalul cu Romania

Inceputul meciului de la Lucerna a stat sub semnul dominatiei tricolorilor, Grozav parca anuntandu-si golul cu o ratare mare. Totul a plecat de la o recuperare a lui Niculae in dreapta, balonul a ajuns in centrul careului la tanarul Grozav, dar lujeanul a sutat peste poarta, scrie OnlineSport.ro.

Elvetienii au replicat imediat prin Ziegler al carui sut a trecut putin pe langa poarta aparata de Lobont. S-a jucat pe contre si Romania a aparut din nou la finalizare, insa sutul lui Bourceanu nu i-a pus nicio problema lui Sommer.

Gazdele au amenintat cu adevarat periculos poarta noastra in minutul 11, cand Barnetta a prins un sut bun si doar interventia lui Lobont a pastrat scorul nemodificat.

Citeste intregul articol pe OnlineSport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.