Sport 30 Mai 2012 10:36
Prim-ministrul Italiei a lansat o varianta soc pentru rezolvarea scandalului din fotbalul - timp de doi sau trei ani fotbalul sa fie suspendat in Italia.

In urma scandalului meciurilor trucate, premierul italian Mario Monti se declara extrem de dezamagit de ceea ce se intampla in lumea fotbalului italienesc momentan. El este de parere ca o suspendare a fotbalului italian ar fi benefica pentru toata lumea.

"Nu sunt pe cale sa fac o propunere guvernamentala, ci vorbesc de o dorinta pentru care o resimt de mult timp in calitate de pasionat al fotbalului. Este trist când o lume care ar trebui sa exprime mari valori se arata concentrata pe aspecte precum tradarea, ilegalitatea si falsitatea", a declarat premierul italian, potrivit mediafax.

Scandalul meciurilor trucate din Italia

"Gasesc inacceptabil ceea ce se intampla in acest moment in fotbalul italian. Sunt un mare pasionat de fotbal, dar cred ca ar fi o idee buna ca pentru doi-trei ani de zile sa se suspende orice meci de fotbal din Italia. Poate o asemenea decizie ne va ajuta sa ne maturizam. Exista si multi oameni seriosi implicati in acest sport, si nu este tocmai corect ca toata lumea sa sufere. Cu toate acestea, cred ca ar fi o idee buna ca fotbalul sa se suspende", a continuat Monti, potrivit HotNews.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.