Patru dintre cei cinci suporteri dinamovisti retinuti in Bulgaria inaintea meciului dintre Levski Sofia si Dinamo (1-0), din Cupa UEFA, la 3 noiembrie, au sosit in tara in noaptea de marti spre miercuri. Adrian, Octavian, Razvan si Bebe au venit insotiti de trei ultrasi din "Peluza Sud", plecati special marti seara din Bucuresti pentru a-i readuce in tara.

Conform site-ului dinamomania.net, cel de-al cincilea fan, Robert, a ramas in Bulgaria. Robert are o situatie mai delicata, el fiind acuzat de ultraj, insa apararea a pregatit pentru proces imagini in care se arata ca Robert e cel lovit. De altfel, Razvan si Bebe se vor intoarce pentru a depune marturie la procesul lui Robert, care risca o condamnare la inchisoare de 3 ani si jumatate.

Astazi, la Teteven, un orasel aflat la 100 de kilometri de capitala Sofia, vor avea loc noi audieri. Adrian, Octavian, Razvan si Bebe au fost condamnati la cate trei luni cu suspendare. Onorariul avocatului George Molomanr care i-a aparat s-a ridicat la 3.000 euro. "Adrian si Octavian au fost eliberati marti, in jurul orelor 16.00, iar ceilalti ultrasi - trei ore mai tarziu. Ne-am luat ce aveam de la hotelul Zdravetz si am fugit spre casa. Atunci cand si Robert va fi eliberat si va reveni in Romania, vom organiza o conferinta de presa pentru a lamuri opinia publica in legatura cu cele intamplate. Am declarat ca suntem vinovati, ca sa putem scapa cu suspendare. A fost un cosmar ce ni s-a intamplat. Nici dusmanilor nu le dorim ce ni s-a intamplat noua", au declarat suporterii eliberati.

"Ne-au dus intr-o garnizoana si ne-au rupt cu bataia. Politistii ne-au furat banii de prin rucsacuri, telefoane mobile, o camera video..." Robert, suporterul inca retinut, a absolvit Academia de Studii Economice, doi baieti au terminat Politehnica, ceilalti doi sunt inca studenti.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.