Presedintele LPF a declarat ca nu a vazut meciuri suspecte de a fi fost aranjate in actuala editie a Ligii I, iar cei care fac astfel de acuzatii doar isi dau cu parerea.

"In prima liga nu mi s-a parut vreun meci suspect. Nici in a doua liga, pentru ca n-am vazut. Eu nu joc la pariuri, nu merg in casele de pariuri", a spus Dragomir, scrie OnlineSport.ro.

De asemenea, el crede ca teama presedintelui clubului CFR Cluj, Iuliu Muresan, privind un aranjament la meciul Steaua - Dinamo este nejustificata. "Asa s-a temut el (n.r. - Iuliu Muresan) si la Rapid cu Targu Mures, si la meciurile Vasluiului, si la meciurile celor de la Dinamo si uite ca toate au capotat. Si cand credea ca bate la scor Chiajna, au luat de nu s-au vazut. Fotbalul este prost din punctul de vedere al acuzatiilor. Asta este, suntem o tara de oameni care isi dau cu parerea", a explicat oficialul LPF.

Citeste intregul articol pe OnlineSport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.