Clubul SCFC U Craiova SA a fost exclus, luni, din Federatia Romana de Fotbal, in cadrul Adunarii Generala a FRF.

"Adrian Mititelu a adus grave prejudicii pentru ca a facut pact cu Diavolul. Este cel care a dat in primire multi oameni la DNA si pe multi i-a amenintat cu darea in primire, de parca DNA ar fi cine stie ce sperietoare. Am depus 1.111 pagini pentru a contesta rezolutia DNA", a declarat presedintele FRF, Mircea Sandu.

Federatia Romana de Fotbal anunta, in 20 iulie 2011, ca gruparea Universitatea Craiova a incalcat grav statutul federatiei, astfel ca a fost exclusa provizoriu de Comitetul Executiv pana cand masura va fi validata de Adunarea Generala a FRF. Potrivit FRF, Universitatea Craiova a refuzat sa-si retraga actiunile in instantele civile impotriva Federatiei Romane de Fotbal, iar Comitetul Executiv a decis dezafilierea clubului.

Sandu a primit noi reclamatii de la UEFA

Presedintele FRF, Mircea Sandu, declara ca decizia Comitetului Executiv de a exclude clubul Universitatea Craiova a intrat imediat in vigoare, singura posibilitate ca aceasta hotarare sa fie anulata fiind in cadrul votului Adunarii Generale din 2012. Dupa dezafiliere, jucatorii Universitatii Craiova au devenit liberi de contract si au plecat gratis la alte echipe, scrie MEDIAFAX.

Actiunea procurorilor DNA in acest caz a fost pornita pe baza plangerii penale depuse de gruparea Universitatea Craiova, la 16 septembrie 2011. Clubul oltean a cerut inceperea urmaririi penale fata de cei zece membri ai Comitetului Executiv al FRF care au votat excluderea Universitatii Craiova din FRF (Marius Stan si Marian Palarie s-au abtinut), pe care i-a acuzat de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.